Gressforet entrecote En klassiker gjort enkel. Næringsinnhold per 100g Karbohydrater 1g Fett 21g Protein 9g Tips Entrecote: Pampas Entrecôte Av Storfe 100% Grass Fed 250 g (Kolonial) Bearnaisesaus: Eriks Bearnaise (Kolonial) Fryste grønnsaker: Brokkoli & Blomkål Blanding 500 g (Kolonial)
Gressforet entrecote
En klassiker gjort enkel.
Porsjoner
2 porsjoner
Tid
< 20 min
Nivå
Enkel
INGREDIENSER
400 g Entrecotebiff
1 stk Ferdig bearnaisesaus
1 pose Fryste grønnsaker
Næringsinnhold per 100g
Karbohydrater | 1g |
Fett | 21g |
Protein | 9g |
FREMGANGSMÅTE
- Fyll opp en kjele med kaldt vann og legg de fryste grønnsakene i vannet. Sett på sterk varme med mål om at vannet skal koke. Grønnsakene er ferdig når vannet begynner å koke.
- Brun entrecôtebiffene i smør på sterk varme i en stekepanne. Krydre med salt og pepper og etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side (medium). La biffene hvile et par minutter før servering.
- Varm bearnaisesausen hvis instruksjonene på pakken sier det (den anbefalte nevnt under trenger ikke å varmes).
- Server biffene og grønnsakene sammen med bearnaisesausen på tallerkener.
Tips
Entrecote: Pampas Entrecôte Av Storfe 100% Grass Fed 250 g (Kolonial)
Bearnaisesaus: Eriks Bearnaise (Kolonial)
Fryste grønnsaker: Brokkoli & Blomkål Blanding 500 g (Kolonial)